Funderingar . . .

Antingen säljer vi dressyrsadeln och bara har kvar westernsadeln och hoppsadeln ELLER så säljer vi dressyrsadeln, köper en ny som passar både häst och ryttare och har kvar nya dressyrsadeln, westernsadeln och hoppsadeln !

Vi har ju märkt nu när vi tömkört att Rico är en otroligt fin dressyrhäst också, men jag är verkligen ingen dressyrryttare, jag helkass på dressyr :( Sitter som en kråka och allt det där . . .

Jag känner att jag vill satsa på hoppningen, och lite western "för skojs skull" kanske åka på någon tävling om vi någonsin blir redo för det ( observera att jag bara suttit i en westernsadel 2 ggr xD ). Dressyrlektioner kommer jag fortsätta ta regelbundet för att det hjälper mig i hoppningen :) Sitter bättre i hoppsadeln är den dressyrsadel vi har nu . . .

Vad tycker ni ?

Kommentarer
Postat av: Alice

Du borde vara med på Astridkursen nästa år, där kommer du utvecklas så grymt mycket om det är så du känner xD

2011-08-19 @ 21:57:25
URL: http://storlekponny.blogg.se/
Postat av: Lina.

Jag tycker ni ska köpa ny dressyrsadel - när ni väl rider dressyr kan det vara skönt att ha en som ger rätt stöd åt skänkeln osv, den nya ni köper är väl (förmodligen?) inte likadan som ni har nu, du kanske kommer sitta bättre i den. Köp en Pfiff!! Den som inte tycker om den måste vara galen... ;)

2011-08-20 @ 00:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0