Haha

Jag och mamma hade gjort en liten "deal" att när jag suttit upp på Rico får jag köpa saker till honom och mig som har med ridning att göra (eller snarare jag blev förbjuden att köpa något förrän jag suttit upp xD) !

Och pappa har lovat att anmäla mig till en kurs i western, han kallade dessa saker för en morot, en belöning ;) Vilket såklart peppade mig lite :D

Min största längtan var ju självklart att få börja RIDA igen, hoppa på Thereses lektioner och framför allt vara med och träna för en tjej som ska komma nu i September till Enliden :D Typ bästa träningsperioden på hela året ?

I alla fall, till första "moroten" nu då - jag hade suktat efter det där pannbandet från charlies, mer om den senare ! Jag försökte beställa den på deras hemsida, och när allt var klart med Namn, address, kortnummer och skit så säger dom att det är något tekniskt fel ! (Tjoho ?) Så får testa igen i morgon, och kolla så dom inte dragit pengarna dubbelt då jag testade 2ggr idag. Tycker inte köpet borde kunna genomföras om det står så, men man vet ju aldrig :)

Så nu kommer det allt lite utrustning här på bloggen ! ;D Jag är lite rik nu då jag inte fått köpa så mycket ! stör mig dock lite att jag än en gång har råd med mina älsklingsstövlar, mina drömstövlar - men får inte köpa dom haha -.- :( 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0