I tisdags !

(Läs INTE i förväg)

Glömde berätta vad som hände i tisdags (osäker på veckodagen, men visst är det väl torsdag idag ?) . . . Kan ha varit måndag - är inte så säker längre nu när jag tänker efter xD

I alla fall, jag och mamma skulle hämta in Rico. Mamma sa att Magi, hans hagkompis, var inne. Så vi gick ner och blev jätteförvånade när Rico inte stod och tryckte vid grinden. Han brukar ju inte tycka om att vara själv . . .

Vi blev så förvirrade, vi gick upp lite snabbt till stallet igen för att kolla om någon kanske hade tagit in honom. Vi hade varit uppe vid hans box och hämtat grimma förut, men vi tänkte att vi kanske var så dumma att vi inte såg honom därinne om han stod och mumsade på sitt hö (xD)

Ingen Rico där.

Vi gick ner igen, denna gång lite mer oroliga. Man ser ju inte hela hagen från grindöppningen, men när man går genom ett litet "passage" (hagen smalnar ihop till en lite bredare gång, skog på vänster sida och "stup"/sluttning på höger typ) så brukar man se ända bort till slutet av hagen. Men nu under sommaren hade ju hela hagen växt ihop så alla buskar skymde sikten.

Jag ropade på Rico, precis som vanligt, tänkte att han brukar ju komma springandes när man ropar !

Men det gjorde han inte, jag gick hela vägen bort till slutet av hagen. Då såg jag faktiskt en häst ! Men det var inte Rico :O Det var Magi som stod där.

Alltså hade mamma sett fel, hon tyckte hon såg Magi på volten alldeles innan men det var en annan häst från ett annat stall (vi såg bara ryttaren, som brukar rida Magi, och en mörk häst som sprang omkring).

Men jag hade fortfarande inte hittat Rico så jag fortsatte att ropa. Självklart kom han inte (xD) ! Jag hittade honom lääääääääääääääääääängst bort i hagen, gömd bakom en stor buske. Smaskandes på en saftig grästuva (-.-)

Deras hage är ju ganska avlång så hela den långa vägen hade jag gått och oroat mig, tankarna bara vimlade runt i huvudet. Han brukar inte komma springandes när han har sin hagkompis där, om inte hagkompisen springer då förstås ;) Så jag trodde absolut att han antingen inte var där eller att något hade hänt !

Slutet gott, allting gott :)


Kommentarer
Postat av: Pillan

Det har hänt mej med, och FYY vad nervös/orolig man blir innan man hittar dom. Tur att allt var väl med honom :) Kram

2011-08-11 @ 09:38:11
URL: http://pillllans.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0