Rico - 28/8



Blev ett missförstånd idag, tydligen hade grupperna (halv 11 och halv 12) slåtts ihop, och det visste jag inte :o

Så jag hade suttit upp och var klar halv 11, sen kommer mamma och säger att grupperna hade slåtts ihop och jag ska inte rida förrän halv 12 ! :S Vi red ut en runda bort förbi dagiset och var tillbaka strax innan det började, så red ändå för Therese :) Det var svinkallt när vi började (uteritten) så jag hade en ganska tjock tröja ovanpå västen. När lektionen började slutade det nästan blåsa helt och solen låg på hela timmen ! Hade minst sagt värmeslag mot slutet !

Aja, nog med det jobbiga: Han var superfin idag :D Är jättestolta över oss eftersom det var första dressyrpasset på hela sommaren :D Av tömkörningen hade han blivit bättre på galoppfattningar och hade lättare för sig i galoppen, han orkade hålla igång utan att dra iväg i 110km/h ;) Haha överdriver lite . . . (a) Och han försöke också hela tiden söka sig framåt neråt vilket är bra :)

Vi gjorde mycket skänkelvikningar och slutor, han hade lite svårt för det men han var duktig och gjorde sitt bästa :D

Är jättenöjd ! Dock var jag helt slut efteråt (jag är ju sjuk), sov lite i bilen påväg hem och typ sov sen i typ fyra timmar eller nåt :P Fram tills nu.

Kommentarer
Postat av: Emily

av: aha okej ne då ere inte den jag tänker på ;D hopptävling ågesta 25/9 o mälarhöjden 2/10,vara med? ;D

2011-08-28 @ 18:56:21
URL: http://emilyojulius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0