Svar på frågor

Fråga: AHAH vilka roliga bilder xD Men vart har du köpt ridbyxorna? sjuukt fina :)
  
Svar: Jag köpte dom på Hööks för länge sedan :) Dom är DÖ-SKÖNA, sånt där stretchigt och rätt tunt material. Inga tjocka sömmar någonstans - supersköna ! :) Dom heter CRW Exklusive nånting men jag tror inte dom finns kvar i Hööks sortiment :(

Fast färgen störde jag mig alltid lite på, den är lila-aktig istället för såndär fin chokladbrun haha ;) Men dom var så sköna så jag köpte dom ändå :) Ångrar det inte :)


Fråga: Varför kan du inte sitta upp på honom ? :O
  
Svar: Vi tror han har blivit skrämd i Holland i samband med uppsittning, kanske hade dom slarvat med inridningen och bara hoppade upp på han, utan att han var psykiskt redo för det ? Vet inte hur dom gör i Holland med inridning ! 

Det gick ju bra att rida på honom fram tills vi sommarflyttade till vårt landställe i Örebro ! Han är ju lite känslig för miljöombyten men jag antar att det var droppen över bägaren om man säger så :S

-

Fråga: vart står du? finns det ridhus? :)
  
Svar:
Enliden heter stallet :) Just nu finns det bara en liten uteridbana (som vi kallar volten) men stallet ska rivas snart och byggas nytt lite längre bort (kommunen vill bygga skola precis där stallet ligger), då kommer vi få både ridhus och uteridbana :) 

-

Fråga: Har ni ridhus?
  
Svar: Nej men vi ska få det 2012 av kommunen (när stallet flyttar).

-

Fråga: när beräknar ni vara klara med inridningen av rico?
  
Svar: Oj, vågar inte säga något faktiskt . . . När vi började i Juni tänkte vi att det här tar nog bara några veckor (att kunna börja sitta upp och rida igen). Men på lördag kommer Eva som ni hört tidigare om i bloggen, hon tar med någon som heter Axel som ska sitta upp på Rico då. Han är ett proffs så bättre att han gör det första gången än vi som har förutfattade meningar att han ska dra närsomhelst ;)

-

Fråga: Åh superfin häst, är det en unghäst eller vad? :D
Fin blogg i övrigt!
 
Svar: Tack :) Han är 7 i år ! Tack (igen), hehe :)


Det är bara att fortsätta fråga, tycker om frågor (dom får en att tänka till haha) :D


Kommentarer
Postat av: Alice

sv; Hm, nej vad jag vet så finns det inte :/ Har bara sett svarta med olika sömmar och passpoaler :)

2011-08-17 @ 21:35:09
URL: http://storlekponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0