2011-2012

2012 är som en ny dörr som just öppnats, nya möjligheter står framför mig ! Jag har bestämt mig, 2012 SKA bli ett bra år ! Jag ska ge allt och kämpa för det jag vill. Inte lite havdant som det varit under detta året.

Nej, antingen ger man allt eller inget. Och 2012 ska jag ge ALLT. 

   •Vi ska börja året i Januari-Februari med träningar för en av mina gamla ridlärare, Andreas. Det känns tryggt att åka till någon man känner och börja ta itu med eventuella problem och svårigheter i hoppningen. Jag känner att vi inte får ut så mycket när vi rider de första gångerna för någon ny tränare - självklart lär man känna tränaren och tränaren lär känna oss som ekipage ... Men det kommer dröja ett par gånger och jag vill att vi ska utvecklas direkt ! 
   •Vi ska också iväg på Pay & Jumps - alla som vi kan åka till ! Börjar på Runsten på någon pyttehöjd bara för att komma runt utan problem ! 
   •När vi kommit iväg på ett antal träningar och tävlingar - och allt går bra - kommer vi börja fundera på några tävlingar.
   •Sen, när volten har smält och torkat upp (efter snön som - kanske - kommer ?) så kommer jag träna för Therese igen. En gång i veckan i dressyr, eventuellt att jag byter ut vanliga dressyren mot en privat dressyr så jag lär mig lite extra. Och en gång varje/varannan vecka i hoppning eller markarbete ! 
   •Vi ska klättra i backar så ofta det går, höja tempot lite på skrittpromenaderna och variera träningen så gott vi kan ! Tex: En dag vila/skritt/miljöträning från marken, en dag en lugnare runda i skogen, en dag klätter, en dag dressyr, en dag hopp/markarbete, en dag dressyr/tömkörning, och en dag en lite längre uteritt ... :)

Ojoj får korta ned det här inlägget lite, kommer en utvärdering av 2011 och lite mål och planer inför 2012 - lite närmre nyår så det är helt relevant ^^


Vi får se vad som händer i det nya året, och i sommar ! Kommer bli spännande att se vad som händer under hela 2012 ! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0