Efter stormen ...

Kikar på sammandraget från Globen, nu medan jag skriver :)

Stormade ju lite inatt så blev en del nedfallna träd ...
Började därför med att gå en runda i hagen och se om något träd trillat ned på elstaketet någonstans, men det var inget :) På vägen längs med hagen hade det dock trillat ned flera träd (3?-4?) ! De var riktigt stora också, och de stackars tomtägarna (vars träd hade blåst omkull) stod där på vägen HELA DAGEN med motorsågar och sågade träden i bitar, så de kunde lyfta bort de från vägen !

Ett träd hade fallit ned mitt över stigen i skogen, där vi brukar rida när vi ska till Lilla Ridstigen, fick ta en stoooor omväg vilket var lite jobbigt :/ Stocken var för bred för att kliva över !

Sen var det också ett träd som trillat i backen upp till Lilla Ridstigen ! Precis i axelhöjd, så kom varken över eller under med hästen :/ Synd ! Måste rida runt allting :)

... och strömavbrott !
Var kolsvart i stallet, och mörkare blev det när solen gick ned utanför också ! Alla som hade pannlampa hade dom i högsta hugg, mockade också Ricos bok i kolmörkret ... -.- !
Vi hade inget vatten, vi hade inget lyse i stallet, på volten och inte heller gatulysena fungerade ! :( Men vi har el här hemma i alla fall - det var tur !


Ungefär såhär mycket såg man NÄR MAN HADE PANNLAMPAN PÅ xD Okeeej lite bättre såg man, när man fotar kommer ju allt damm med också så blir ju ännu sämre sikt !

Kommentarer
Postat av: emily

Svar. Det är likadant täcke som ditt :-D

2011-12-26 @ 20:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0