Rico - 4/12


Sista HOPPträningen för Therese innan den kalla vintern, KAN bli någon markarbete/småhinder/lydnadträning någon mer gång i mörkret men detta var sista riktiga hoppningen innan vintern i alla fall !

Satte upp ett räcke typ på diagonal linje, men inte den normala snett igenom utan från E till M eller hur man säger. Sen en oxer på ena långsidan och sen också språngkurva-övningen som Therese sen hoppade högre på.

Han började passet med att hoppa av för tidigt ett par gånger så jag inte hängde med och istället ryckte honom i munnen :s Sen hoppade han väl nån gång sen vart det tvärstopp efter tvärstopp. Men jag bara kom igen och vi kom över till slut, när han väl kommit över ett hinder utan problem så släpper det där sen :) Så resten gick bra, vi avslutade med att hoppa språngkurva-övningen (som jag visat tidigare och som också finns med på filmerna !) tror vi avslutade när hindret låg på 90-95. Sen tog Therese över och red lite och hoppade småhindrena först, sen språngkurvaövningen. Först hoppade hon en gång på 90-95 sen höjde jag upp till 1m, sen 110 och sist 115. Det gick superbra, men han tog lite initiativ och hoppade iväg för stort ... alla gånger utom sista, då kom han nästan för nära istället ;) Men Therese är så duktig och hänger med ändå så han inte får ryck i munnen :)

Rico satsar på oxern, tar lite eget initiativ och hoppar iväg stort på lilla hjälp-räcket, fick då hoppa av lite stort på oxern också :P


110cm:


115cm: (blev ingen bättre bild här, men han tog det lika lätt som på 110 bara att han kom lite nära och fick då lite svårare att hinna upp. Men det gick :P)


Han hoppar inte högre än han behöver på de större hindrena ^^ Men på småhindrena måste han ju stajla lite ??? ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0