Rico då ... och nu.

Nu är det faktiskt mer än ett år sedan vi köpte Rico och det har hänt en del sedan dess ! Både bra och mindre bra saker har ändrats och här kommer en liten sammanfattning:

I våras hoppade vi banor på 90-100 cm och som högst ett hinder på 110 cm. Nu när det har börjat gå utför i hoppningen så hoppar vi mest småhinder igen.
Nu äter han inte havre och betfor, utan lucern och linfrökaka + biomineral. Det är mycket bättre för honom !
Han reagerar inte längre lika starkt när man tappar stigbygeln eller kommer i obalans eller så. Han är inte rädd för allt prassel längre, men vissa prassliga saker är ju lite läskiga :P

Nu har han ju börjat vägra en del i hoppningen, men det är bara att jobba på det. Jag tror hans självförtroende, och även mitt, har fått sig ett litet slag :( Men vi har verkligen hittat varandra i dressyren ! Det är underbart roligt att rida dressyr numera :D

Vi tränar inte längre så mycket NH och sånt ...

Och förr fick man trycka in honom i transporten, nu springer han rakt på ^^ :D

Man kan rida ut själv på honom ( dock är det inte så lockande längre då älgen springer omkring bakom stallet ... ) och man kan galoppera ute i grupp osv osv.

Men sommaren 2011 var ett litet minus :/ Dock ett plus att det mesta är som vanligt igen !

Lite bilder från förr:


Från första hoppasset och första dressyrpasset: (programridning)
rico

Bilder från nu: (har dock inga nya dressyrbilder, ska fixas dock ...




Senaste avramlingsbilden, haha ;) Ganska hemskt ändå, tror det var första ... eller andra (?) gången han vägrade med mig... :/ Trodde inte han KUNDE vägra då ! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0