Tips - världens bästa reflextäcke


Tänkte tipsa alla om ett jättebra reflextäcke som vi har till Rico :D Vi visste ju inte att han var så bakskygg när vi fick hem honom, så vi köpte ett vanligt reflextäcke på Hööks  och red med det. Men så när det började blåsa kom vi snabbt fram till att det reflextäcket var en dålig idé ! (I och med en del avramlingar) Vi red utan reflextäcke ett tag - med andra sorts reflexer istället förstås :) Vi sålde vårt reflextäcke till en annan häst i stallet.

Detta täcket var det:

Hittade då ett annat reflextäcke på Horze, som en annan häst i stallet hade :) Fanns då inte i hans storlek så köpte en storlek för liten, 125, den dög tills de fått in flera storlekar, sålde då vårt täcke och beställde ett nytt likadant i 135 :D Och den har vi använt flitigt sedan dess :D Det är så himla bra, man syns från alla håll och det är ju lite roligare med orange än den vanliga reflexgula färgen som brukar vara :)
Reflexridtäcke
Det är en av de bästa sakerna vi köpt, som vi fått mest användning av (om man bortser från de självklara sakerna som sadel, träns, benskydd, bett, sadelgjord osv osv xD)

Tex:
Glömde dra svansen genom svanssnöret bak på reflextäcket igår, men det gjorde inget för det blåste inte upp även fast det blåste ute :) Vårt reflextäcke är ganska figursytt, den är nästan lite fyrkantig bak över rumpan ^^ Så den har jättesvårt för att blåsa upp, vilket jag tycker är riktigt bra ! För tex så trilla mamma av första gången hon red Rico hemma, för att hon hade ett länd/ridtäcke och det blåste upp bakifrån så han blev rädd och drog. Mycket av det där har vi tränat bort så han slutar reagera på saker på ryggen/rumpan. I och med uppsittningsträningarna i somras :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0