Kort uteritt... 2/2 -11

Häst: Rico
Aktivitet: Kort uteritt i skogen
Längd: ca 10 min
Utrustning: Benskydd, benreflexer, brunt schabrak med grönt, prestige hoppsadel, brunt träns utan nosgrimma och tvådelat bett. Ganska varma kläder, säkerhetsväst och hjälm.
Intensitet (1-10): 1 (skritt i skogen bakom stallet...)
Känsla (1-10): 8 (Han var positiv och framåt, snubblade inte, halkade inte, snäll vid uppsittningen, lugn under promenaden..! :D)
Analys: Vet fortfarande inte vad som menas med ANALYS (är INTE ett mvg-barn precis, dock!), kan någon snälla berätta för mig? xD Vill inte fråga min svenskalärare, då hon säkert räknar med att alla kan det vid det här laget :S xD


"Jag är redo!" Sa han :)

Pappa följde med idag, vi hjälptes åt lite snabbt med höpåsarna och sen gick vi och hämtade ponnyhesten i hagen ;) Fick bråka lite med Smeden (en av hagkompisarna), ett kallblod som heeeeemskt gärna ville följa med in :S Men det gick ganska fort ändå, brukar ta ett tag annars ;P

Pappa var iaf duktig och mockade medan jag gjorde i ordning Rico, så vi kom iväg hyfsat tidigt ändå ;) Sen tog vi in honom, tog av han all utrustning, satte på transportskydden och .... gick faktiskt bara en liten runda med dom på stallplanen för att öva ;D Skulle lasttränat idag, men det var sviiinhalt på stallplan, och han brukar ha rätt så bråttom in och ut, den där lilla ponnyn ;)

Trevlig dag, Trevlig häst :)

Madde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0