Rida Western :D

Idag kom Ewa/Eva (?) Malmström och hade lektion i NH och vi fick även prova en westernsadel :P Vi började med NH, men det var bara mamma som körde idag, så får jag och pappa prova typ i morgon eller så ;)


Ringarna och strecken är så som hästen skulle gå :P Och det där fula lila strecket är att hästen ska gå in som jag ritat, och sen backa ut igen ;) Svåra övningar verkade det vara, iaf den sista (lila) :)

Jag fick dessutom sitta upp och av 2 ggr på Rico med westernsadeln, och skritta runt lite också :P Det kändes jätte ovant, men kul :D Eftersom den passade så bra så ska vi prova den i nån vecka för att se om han och vi trivs bra i den, och sen kanske köpa den också :P Det är en show/tävlings sadel, så den är rejält utsmyckad och skitfin! ;)

Vi fick dessutom byta skåp, till ett större (vi har packat om nu) :P :) Men nu när vi kommit hem så får vi veta att vi tydligen har flyttat in i fel skåp..? Vi har vääldigt länge haft det minsta skåpet, som är nästan hälften så stor som alla andras skåp. Och nu när vi fick en av dom största skåpen så ska vi typ byta till ett mindre skåp igen...

iaf, kul med westernsadeln - mindre kul att vi inte längre kommer få plats med den i skåpet... :S

Madde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0