Äntligen bilder !

Klicka på miniatyrbilderna för att förstora dom :)


Bänkar med bord en bit från tävlingsbanan. Man såg inte jättebra här, men eftersom vi hade hundarna med oss så fick vi inte plats på läktaren. Vi turades om att gå fram ibland, men vi stod också vid staketet och tittade. Dock var det jobbigt att stå hela dagen (hade inga stolar med oss, som andra smarta hade).


Domartorn bland annat.


"Utsikten" bakom vår stuga, det var faktiskt ganska mysigt för där gick tävlingshästarna när de skulle till framridningsbanan :) Och så en liten sjö, dock var det staket så Önska blev ledsen :(


Önska (svart/brun) och Yazzi (blond) utanför stugan.


Det var så roligt att se vad många olika sorters hästar, raser mm som var med. Olika sorters människor. Om man jämför med tex hoppning (syftar på högre klasser) så är det ungefär samma slags hästar som tävlar mot varandra, man ser inte många travare och inte heller många kraftiga kallblod. Även fast de är duktiga på att hoppa eller tycker det är roligt ;)










Ett av tälten på mässan :)



Alla bilder är fotade utav mig, har inte "märkt" dessa bilder som jag brukar eftersom dom egentligen inte betyder något för mig (jag blir inte rasande om jag ser de någon annanstans, men enligt lag så ska ni självklart ändå fråga först och nämna att jag fotat de !), de är inte jättebra kvalité men jag tror att de är lite kul att se ändå :)

+ det tar ju åtta evigheter att märka alla bilder, så undviker det om jag inte tycker att det behövs ;) Dessutom förstör det bilden lite, men eftersom det finns folk som faktiskt tar och säger att de själva fotat - kanske till och med säljer de på internetsajter som Stallet.se (jag har lärt mig en del från yngre år, det är väldigt populärt att ta andras bilder) så märker jag de flesta ! Nu vet nu varför ;)


Kommentarer
Postat av: Emma- Hoppryttare & Fotograf

Jätte fina bilder och trevlig blogg :=)

2011-07-03 @ 20:52:41
URL: http://emmapalmqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0