Rico - 16/7

Mamma gick promenad och uppsittningstränade på morgonen, medan jag gick morgonpromenad med hundarna :)

På eftermiddagen/kvällen cyklade jag iväg också, eftersom mormor och morfar var och hälsade på så tänkte vi att det var bäst att göra dagens "kvällsträning" innan maten. Så åkte dit kanske vid 4 och fixade i ordning honom, sen kom pappa och morfar och tittade på när jag tränade hihi :) Pappa åkte hem och började grilla så fort jag gick in i stallet. Behöver bara "sällskap" under själva uppsittningsträningen för säkerhetens skull, OM det skulle hända något så är det bra om någon mer är där.

Rico var inte lika avspänd som de två tidigare träningarna - han hade fokusen utanför ridhuset, något var tydligen riktigt intressant där :O , men jag försökte strunta i det och göra precis som förut. Det gick helt okej / bra . . . Kan inte riktigt bestämma mig ! ;) Han var duktig och vi tog faktiskt ännu ett steg framåt, men han var spändare än förra gången och även gången innan det . . .

Vi avslutade när jag kunde stå i stigbygeln lite högre upp än förra gången, och jag kunde också stå där en stund och tynga. På båda sidor förstås :)

Vet ni förresten vad hästar har för anledning att stå och sträcka halsen och gäspa ? Inte för att dom är trötta väl ? ;) Han stod nämligen så varje pass i 2 dagar. Är det för att han var så avslappnad ? :o


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0