Tisdag

På morgonen gick jag en långrunda med båda hundarna, de skötte sig fint - drog inte iväg efter några djur eller spårade efter något det vill säga ;) Jag hittade en väg som gick en lång runda och kom tillbaka bakom vårt hus, var så nära att ge upp och gå tillbaka samma väg men jag gick en bit till - så vips så kom jag upp vid vägen bakom vårt hus ? xD De som känner mig väl skulle nog skrattat åt mig, blev så överdrivet stolt över mig själv ! Såg nog rätt fånigt ut när jag stod där och smilade för mig själv HAHAHAHA xD 

Var i Kopparberg idag, åkte till djurens lanthandel och köpte massa godsaker till hundarna, det hade kommit upp en liten basic-hästavdelning som var billig och bra :) Fanns enfärgade schabrak från globus, lite flugmedel, liniment, flugtäcke (limegrönt ! <3) och flughuvor, borstar och andra skötgrejer :) Hästavdelningen var lite nyuppstartad så det skulle komma in fler kul grejer ;)

I alla fall, hundarna fick massa godsaker med sig hem ;)

Tanken var att vi skulle gå runt med hundarna där men regnet öste ner så det blev inte så :P

Stannade till och åt foccatia eller hur det stavas, sån där grillad macka :P Och fikade. Hundarna (Önska bara) fick bada i en å som fanns vid caféet, sedan luktade det blöt hund hela vägen hem ! :O :)

Dags för ännu en måltid nu, sedan till Rico :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0