GRATTIS !

Var JÄTTE FÅ som skickade in bidrag, så tänkte att jag skulle vänta till denna söndag hehe . . . Kanske skulle sagt det till er också ? ;) Men här kommer i alla fall två vinnare:

Hej! Jag blev medryttare på Elma i början av mars 2010. Hon är en ridtravare på hela 20 år, men fortfarande lika pigg som en unghäst ! Jag tycker att Elma borde bli veckans häst just för att hon är som hon är. En väldigt speciell individ som inte gärna förlitar sig på alla. Hon är riktigt knepig att förstå sig på, och jag tror att man aldrig lär känna henne riktigt helt. Som unghäst ville ingen hålla på med henne just för att hon var så egen. Hon ville inte vara med människor, men efter att hennes ägare (som följt hennes utveckling genom en stor del av hennes liv, även hon som fick henne så fin som hon är idag) jobbat med henne så pass mycket som hon har, så har Elma blivit en helt underbar häst även om hon är riktigt envis och har en så pass stor egen vilja. Men gör man något snällt för henne så är hon underbar tillbaka.

Tack för en bra blogg, och en rolig tävling!
Kram Anna,
http://ttjurskalle.blogg.se





heej! jag vill anmäla min ponny till veckans häst!
 
Kingens fullständiga namn är King's clover Pride, han är en d-ponny född 93, importerad från Irland. Jag lärde känna Kingen genom en tjej som hade honom på foder i vårt stall & hjälpte henne att rida honom 2-3 ggr i veckan. Den 1:a juni 2010 köpte vi honom! Kingen är en sprallig ponny med maaassa energi, han är snäll rakt igenom, världens bästa helt enkelt! ;) Jag tränar regelbundet för dressyrtränaren Pernilla Jennesäter och tävlar King på lokal LC-LB nivå i dressyr. När han fått lite mer rutin och mindre tävlingsnerver kommer vi sikta högre! :)
 
Jag tycker Kingen är en värdig vinnare till veckans häst eftersom han är en sån underbar ponny. Han är så extremt snäll och mysig. Vill ha all uppmärksamhet och riktigt sällskapsjuk dessutom, blir han ensam i hagen står han och gnäggar ihjäl sig tills man kommer fram till honom, gulle! I ridningen är han alltid positiv och frammåt, man märker verkligen att han tycker det är roligt. min fina lilla ponny<3
 
Håller tummarna nu för att king blir vinnaren! hihi ;D

(blev små bilder för att det var så många ! Men Louise kanske kan lägga upp dom på sin blogg om hon vill ? :D )
Visa DSC01114.JPG i bildspel Visa DSC09137.JPG i bildspel Visa DSC09091.JPG i bildspel


http://galetfort.blogg.se

Kommentarer
Postat av: louise

taack :D

sv: Storsjön, den ligger vid vårt landställe ;)

2011-06-06 @ 20:09:56
URL: http://galetfort.blogg.se/
Postat av: TEMA EISENGARTEN - Rebecca

sv; Ja det är hon :( vi inväntar besiktningen som nog sker i slutet av veckan. Sen åker hon samma dag antagligen.

2011-06-06 @ 22:27:29
URL: http://rebeccaeisengarten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0