Rico - 15/6

Blev bara ett pass idag för mig, men Rico fick ändå gå dubbelt stackarn <3 Ett hoppass med mig på morgon/fm, och ett dressyr(kicki)pass med mamma senare på kvällen :) Så han fick vara ute i hagen emellan, även beta och få sig en liten rykt ! :)

Häst: Rico.
Aktivitet: Hoppning.
Längd: 60 min.
Tränare/Instruktör: Therese Berganäs.
Utrustning: svarta benskydd fram, rött schabrak, brun hoppsadel (Presitge), brunt träns med pullarnosgrimma och tredelat bett, förbygel
Känsla (1-10): 9
Övrigt: Hade en sådan underbart bra känsla idag på hoppasset ! :D Han var så lugn men hade ändå egen motor, liksom mittemellan, helt perfekt ! Han hoppade jättebra och över förväntan :D

 
Höger: Slutgiltiga banan, trekombinationen blev en enda oxer.


Hoppade de flesta hinder utan markbom idag, för att öva inför tävlingen/arna i sommar :) Hade bara markbom på ett av hindrena, och det var en oxer som var en meter ;) Tyckte inte det var schysst mot honom att hoppa 100cm utan markbom, eftersom han har lite svårt med avståndsbedömningen :) Men han hoppade grymt bra över alla hinder, petade lite på första hindret bara, som var en parallelloxer, men rev inte.

I alla fall, grym känsla idag - tyvärr ingen film eller foto :( Men tog med kameran ut i hagen idag :) Rico stod och solade så passade på att ta lite bilder :)´Dom kommer upp snart !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0