Fastnat i gymnasie-broschyrer

Jag har inte dött, har bara haft mycket i skolan på dagarna och på kvällarna har jag suttit och sållat ut mängder med broschyrer från gymnasiemässan ... pluggat en del också.

Var i stallet idag efter skolan :D Åkte från skolan strax efter 16, och kom hem från stallet strax efter 19, skulle egentligen bara dit och borsta lite och mysa men mamma tog ut honom i hagen och gav dom eftermiddagshöet precis när jag kom, så smörjde sadel, sadelgjord och stövlarna och plockade undan saker från när mamma ridit medan jag väntade :) Blev en liten rykt ändå efterråt, men inte lika mycket som jag tänkt :(

Söndagsträningarna för therese är flyttad till i morgon, pga therese ska till Globen på söndag förmiddag, då lektionerna brukar vara. Blir dressyr eller hoppning, vet inte ännu.

Och sen är Rico utlånad till Majken och Therese igen både söndag och måndag, sen rider jag igen på tisdag och då är det markarbete-hopp eller uteritt som gäller, beror på vädret.

Blir en hel del ridning på volten nu såhär års, mamma tar alla uteritter i veckan så jag får bara rida på volten :( Vilket är roligt, men enformigt ! Eftersom det troligtvis kommer bli en hoppfri vinter, såvida vi inte åker iväg någonstans till ridhus och hoppar, så passar vi på nu att hoppa när det går att hoppa. Men jag längtar verkligen till nästa uteritt, som skulle varit idag men mamma red istället ... Ibland vill man bara åka häst :D




Kommentarer
Postat av: Cicci

Bara volten för mig :) vi ska väl rida dressyr imorrn?

2011-11-25 @ 21:36:19
URL: http://forevercissi.blogg.se/
Postat av: Sara Carlsson

sv: den är i 51% Bomull, 29% Viscose, 10% Nylon och 5% Angoraull :)



Den finns på Cheval, här: http://www.chevalridsport.se/sv/ridklader/trojor/ceylon-stickad-troja-fran-kingsland.html



Superskön är den (och snygg) ^^

2011-11-25 @ 21:45:46
URL: http://carlssonpataket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0