Träning + Tävling

Har bokat in oss på en träning och sedan en tävling nu innan vintern, bortsett från Thereseträningarna och dressyren för Kicki då - dom är ju på hemmaplan så det är inga stora grejer, inget speciellt så :P

Träningen kommer vara på Balingsta, ett stall kanske 10 min med bil från Enliden :) En hoppträning för en kille som heter Richard har jag för mig :) Ser fram emot det, och det kommer vara bra förberedande inför tävlingen då vi bör åka och få lite rutin innan, så lastningen och det funkar bland annat.

Tävlingen är ju den jag pratat om förut, nu är den betald och allt också så sålänge inget oväntat dyker upp kör vi på den :D (oväntat -> typ som när Rico tappade sin sko samma morgon som vi skulle hoppat på gräsbana första gången, pay & jump ... bra flyt !)

Rico kommer ju klippas snart också, en jättesnäll tjej i stallet kommer hjälpa oss med det för vi har ingen klippmaskin för det första, och har inte klippt förut heller så det blir troligtvis bäst om någon annan gör det :)


Han var ju faktiskt klippt när vi fick hem honom förra året, den här bilden togs nog på pricken för 1 år sedan, dagen efter han kommit hem ... är inte säker men jag TROR det :) Det var i alla fall bilder vi skulle skicka till sadelprovaren för att hon skulle se hur han var byggd ungefär, dumt att ta med xxx-vid bom om man ser direkt att det inte behövs, eller hur ? ;)

Kommentarer
Postat av: Evelinn Bladström

Sv; Det var en häst som vart lite nervös. Lite lite. Men dom andra ba: "Aha. Vilka dräkter människor har på sig nu för tin XD"

Ni skulle varit med ju ;D

2011-10-24 @ 22:11:50
URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se/
Postat av: Martina nyström

Vet du om det finns någon ledig boxplats där du står?

Och om stallet är bra osv.?:)

Tacksam för svar!:)

2011-10-25 @ 16:50:24
URL: http://Mnystrom.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0