Byter hinkar hela tiden ?



När vi köpte honom för snart ett år sedan så köpte vi två blåa hinkar att ge honom mat i, då fick han först 5dl havre och 5dl betfor morgon och kväll typ, för att dom vi köpte han av sa att det fick han hos dom, men vi tyckte det var för mycket havre för han blev så knäpp då, drog ner till kanske 2dl av varje morgon och kväll :)

Då var hinken alldeles lagom stor, men när vi bytte foder i vintras (början av 2011?) så räckte dom inte till riktigt, i fänninge fick han äta i stora byttor på marken för att slippa kladda ner krubban då kan är en riktig gris, kletar på väggen och utanför boxen - bra bordskick ? nej.

Iallafall, en av "byttorna" gick sönder i botten för han klev typ på den (xD) så han fick ha maten i sina blåa igen fastän de nästan var överfulla. Då fick han lusernpellets (som man blötlägger och det sväller upp) + linfrökaka.

Vi bytte till de limegröna i mitten när vi kom hem, matchade hans limegröna höpåsar också :D Men handtaget gick sönder ganska direkt på dom, var inte så hållbara.

NU har vi bytt till de röda längst till höger, och jag tycker de är alldeles lagom stora till 7dl lusernpellets + 3dl linfrökaka.


Innan det blötlägges :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0