Rico - 20/9


Hopp-passet idag gick hyfsat bra, Rico var duktig och gjorde sitt bästa, dock var han lite segstartad (som vanligt) och vägrade typ fatta galopp ;) Men han försökte verkligen ändå och jag är stolt såklart. Dock fick jag ingen bra känsla idag, inga perfekta hopp och det var svårt att få tryck i galoppen, han rullade mest på (fick ha skänkeln om för han bröt av annars !) i sitt egna tempo.

Hoppade trippelbarr idag, tror den låg på 80 kanske :) Vi gjorde bort oss lite första gången, totalfel kom vi, han hoppade av några meter före mig och jag trodde för 1 sek att jag skulle trilla av xD Jag typ "Neeeheeej jag ska INTE ramla av ! Grabbade tag i manken på honom och det var tur att han inte blev rädd för jag kom i obalans, var till och med värre idag än den gången jag ramlade av i husby. 
   Fast dom som tittade på blev ju räddare än mig, tog det bara igen direkt och  uppmuntrade honom, så han inte skulle tycka det var obehagligt och minnas det :)
   Andra gången blev det bättre, han hoppade lite närmre och hoppade väldigt högt över, för han var i bakre bommen första gången, rev dock inte. Han fick supermycket beröm fastän jag blev lite hoppad ur sadeln ;)

Bana i slutet som vanligt, pappa filmade men det kändes piss och såg förjäkligt ut så får se om jag kommer lägga upp en eller ej :) Bara jag inte behöver se den så (A)

Aja, kommer nog inte utgå från dagens träning när jag ska välja höjd till KM på lördag. Måste bestämma mig innan Torsdag bara . . . I morgon alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0