Rico - 31/8


Helt awesome ridpass ! Jag fick "rida för hela slanten", blev genomsvettig och ont i hela kroppen (haha) men ändå nöjd för även om han inte går klockrent så var det ju det vi jobbade vidare på hela passet.

Kickiträning idag. Han var superstel när vi skulle ställa igenom inåt så fick bli en hel del: ställ igenom inner, släpp ytter, innerskänkel. Det som i våras tog några minuter i varje varv tog typ halva passet (45 minuters pass).

Han hade ju såklart rejsat bort det lilla kraftfoder han fick idag (i hagen med sin bästa kompis Zebb, som nyligen kom hem från betet !) så han var väldigt trött och jag fick bara en bättre trav i hans mindre stela varv. Andra varvet fick jag nästan släpa runt honom . . . Han är väldigt bra på att försöka komma undan, kan korvar sig och stannar och typ "Nu är det för jobbigt, släpp mig så går jag framåt" xD

Han skrittade fram i skogen bakom stallet, och skrittade av på vägarna :) Bilder kommer ! (även om jag inte är så stolt över dom, blev ingen finridning . . . )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0