Benlindor från HV Polo

Tänkte utvärdera de "nya" benlindorna :) De är från HV polo och jag köpte dem för mellan 300-400 på min gamla praoplats, Sthlm Ridsport (i Upplands Väsby).

När jag var på Sthlm Ridsport och letade efter ett par lindor, så visste jag ganska specifikt vad jag var ute efter, det enda jag velade lite över var vilken färg jag skulle köpa men det löste sig ju med marinblått, som är så snyggt och enkelt :)

Jag hade tidigare köpt ett par marinblåa benlindor på Hööks och de föll mig INTE i smaken. Normalt sett har jag inget emot Hööks produkter (det är faktiskt på Hööks jag handlar mest) men dessa var verkligen inte bra! Fleecetyget var för tjockt och när man hade lindat klart såg det ojämnt ut och det såg klumpigt ut helt enkelt. Sen var ju jag inte bäst på att linda precis, men det såg i alla fall förskräckligt ut ;). Men det som störde mig mest var att kardborren var så SVAG, jag var faktiskt rädd att den skulle lossna medan jag red.

Men nu, tillbaka till de från HV Polo:
De har tunnare fleece vilket gör det lättare att linda jämnare, och kardborren är AWESOME :D När jag prövade att dra i karborren i affären var den verkligen superstark, riktigt bra var den ! :) Supernöjd ! Dessutom är de snygga med en stilren HV polo logga. Enda minus är att loggan inte är åt båda hållen, så man måste tänka på åt vilket håll loggan hamnar beroende på hur man lindar, alltså den hamnade uppochned ^^ Inte så kul, men går att se förbi det för resten med lindorna var awesome :)

Som ni ser hamnade loggan uppochned på vissa ben, men hade varken tid eller ork att linda om så det fick vara ! ^^





På den här bilden (nedan) ser ni hur dålig kardborren var på de gamla lindorna från hööks ! Tycker det är ganska fult när flärparna står rätt ut sådär ^^ På bilden är de sprillans nya.


HISS till HV Polo lindorna i alla fall !
<--- Dessa fast marinblåa :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0