Rico - 15/4

Idag var det thereselektion, dressyr/markarbete ! I början av lektionen var han seg och knackig och snön låg kvar på stora delar av volten så han fick styltor i skritten. Men så hade vi turen att ha superfint varmt väder med strålande sol så all snö smälte bort under lektionens gång. Så vi kunde trava och galoppera som vanligt ! Vi travade över bommar på rakt spår och böjt spår i trav, sen galopperade vi över två bommar med tre galoppsprång emellan.

I galopparbetet gjorde jag först slutor i galopp på långsidorna, sen provade jag på att göra öppna i galopp också och TUSAN då lossade han rejält ! Han fick en bärig och fin galopp och jag kände hur han lyfte upp ryggen och arbetade genom hela kroppen ! Superfin blev han ! Och det höll i sig i traven också ! PRECIS så vill jag att han ska vara när vi ska in på banan på en dressyrtävling ! Skitfin :D

Tyvärr blev det inga bilder från slutet av passet, men några från när vi travade bommar och första galoppfattningen ! Dessa bilder jag fick kommer strax i ett eget inlägg ! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0