Rico - 7/4

Idag försökte vi ta oss bort till källbrinksrakan ! Det blåste halv storm och han var allmänt tittig på allting. Hab var spänd från sekunden jag satt upp. Tog med lilla glitterhoppspöet utifall att han skulle strejka någonstans på vägen :) Han försökte vända en eller två gånger bara, och fick då peta lite på bogen på honom, från det håll han tänkte vända.

Vi red bakom stallet bort till källbrinksrakan för att slippa skutta förbi stallbygget på ditvägen. Via rondellen. Sen galopperade vi källbrinksrakan bort och även tillbaka. Och så gatorna hem från dagiset och förbi stallbygget/lövsta :) Tog lite galopp på ridslingan vid Lövsta men så såg han något i diket (?) och det blev tvärstopp och så en omväg i skritt, mitt ute i vägen xD Det var dött, ingen trafik alltså, så det var ingen fara ;) Rico kan nämligen inte gå och titta samtidigt ;)

Skrittade upp på volten sen och jobbade lite i trav och galopp i 10-15 min. Han var så duktig så ! Gjorde lite öppna och sluta i trav också, på långsidorna :)

Var ute i ca en timme sammanlagt :)


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Hur länge har du haft rico nu ? :)

2012-04-07 @ 19:20:22
URL: http://rbjork.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad har du för kamera? =) Ps. Frågestund på bloggen ^^

2012-04-08 @ 08:55:24
URL: http://loveponni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0