Tips - gör en egen träningsdagbok !


Jag tycker personligen att det är väldigt svårt att hitta en färdig, bra, enkel träningsdagbok/tabell där det ingår det man vill ska ingå. Jag till exempel, tycker det är viktigt med hyfsat gott utrymme för att skriva positiva saker/saker att utveckla. Jag vill även ha med plats, datum, tränare mm. Och något slags betyg, tex 1-10. Men jag vill fortfarande hålla det ganska litet, inte ett ridpass per A5-ark ;)

Därför gjorde jag en egen liten tabell, där jag kan fylla i DATUM, PLATS, AKTIVITET (om det var en hoppträning eller dressyr tex, och för vilken tränare) NGT POSITIVT, ATT UTVECKLA och betyg 1-10 för att sammanfatta passet.



Det är enligt mig det enda sättet att få en PERFEKT träning"dagbok" ;D man kan utforma den precis hur man vill och det enda man behöver är en penna (+sudd) och linjal om man vill göra det rakt och fint :D

För mig är det viktigt att kunna titta tillbaka på de tidigare träningarna/tävlingarna inför tex en pay & jump eller liknande. För att då kunna fokusera särskilt mycket på det man behöver utveckla i sin ridning. Det hjälper så otroligt mycket ! Dessutom är jag lite pysslig av mig så jag tycker det är roligt att göra egna sådana här :P

Har faktiskt gjort själva spiralblocket själv också ! Har skurit ut varje papper + omslaget och gjort hål med en hålmaskin och satt på spiralen, med lite hjälp förstås ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0