Fredagen den trettonde

På förmiddagen gjorde jag absolut inget vettigt alls, ångrar det nu. Men efter lunch gick jag, Önska, Yazzi och Emil ut på en lite längre skogspromenad. Ser rätt kul ut när man kommer med två hundar och en katt mitt ute i skogen ^^ Lilla Emil fick springa på rätt bra för att hinna med oss ;)





Åkte till hööks på eftermiddagen, medan pappa handlade mat på Ica Kvantum. Kollade först på hoppspön, men såg att de inte hade fått in något mer sedan sist. Kikade runt i hela butiken för att se om de fått in något nytt, det var lite HV Polo pikéer som föll mig i smaken men jag hade bara några hundralappar med mig och dessa skulle gå till något rött ;D

Hittade en röd huva som hade (typ) samma nyans som schabraket, och ett par röda benskydd :) Både huvan och benskydden var billiga, 149kr :]

Träffade på en "enlidare" som var och handlade prisrosetter till morgondagens tävling. Tyvärr var alla vita clearround-rosetter slut så det fick bli en massa gulblåa. Jag skänkte en hemifrån också som jag inte skrivit något på :) Eftersom jag skulle till stallet redan nu på kvällen så tog jag med prisrosetterna hem och sen till stallet :)

Moppade till stallet i ösregnet vilket inte var det roligaste precis ... Men prövade matchningen lite snabbt och allt passade ! Schabraket var lite smutsigt tyvärr, men det syns nog inte så mycket på bild sen imorgon :)

Alltihopa tillsammans ! Blöt men glad pålle :D


Närbild på huvan


Benskydd !


Och så schabraket då (:


Om man räknar bort den bortkastade förmiddagen så har det annars varit en rätt bra fredagen den trettonde :) !

Hur har er fredagen den trettonde varit ? :]


Kommentarer
Postat av: Sandra

Sv: Jo, det var en konstig bortförklaring men det är la som du säger att det var bara inte rätt. Tyvärr börjar det krisa lite med att hitta nytt hem åt honom då min nya hämtar jag hem om två veckor. Dålig planering men så är det när man verkligen fastnar för en häst.



Joda, dagen har varit helt okej, har inte gjort så mycket så det är la skönt att ha en dag ledigt. Själv då?

2012-04-13 @ 22:36:13
URL: http://kortstubin.blogg.se/
Postat av: Maja

Snyggt! :)

2012-04-13 @ 22:44:47
URL: http://majaoagnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0