Dagen i ord

Även fast tävlingen blev inställd åkte jag till stallet efter lunch, för att fika och äta lite korv med bröd tillsammans med de som skulle varit med på tävlingen :]

Fikade då först, sen tog jag in Rico som hade galet höga snöstyltor - ogilla, inte okej alls i mitten på april ! Slog bort dem med hammare, det var effektivast :) Sen borstade jag honom en stund, kliade/masserade honom lite och gick sen upp på volten med repgrimman. Tränade påsträning + pressenning och han var superduktig. Gick sen en promenad på gatorna för att bli av med styltorna (det var smält på gatorna).

Gick sen upp igen på volten och körde ÅTTAN och slalom mellan koner, från marken då. Det är faktiskt tekniskt svårt att flytta hästen i en åtta framför sig. Svårt att förklara men det är en slags NH-/Ledarskapsövning :) Den är super !

Sen fick han äta eftermiddagshö inne i boxen medan jag satt i boxöppningen och fixade instagram ^^ Och så fick han gå ut i hagen naken för solen sken och det var varmt och skönt ute efter snön+regnet ! :D

Mockade och fixade allt och var hemma till middagen :)

Lämnade kameran hemma men fotade lite mobildbilder, kan försöka lägga över de på datorn annars får ni klara er utan nya bilder ! :)


Kommentarer
Postat av: Johanna & Lina - En blogg, 2 systrar

Sv; heh tack detsamma ^^

Hur är det med dig då?=)

2012-04-14 @ 21:07:17
URL: http://systrarnaknaaas.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Kan inte du ha design tävlingar också ? :D



Skulle vara roligt !



Att du gör en design till den som vinner, samma som porträtt tävlingen så har du en design tävling ? :D



Din blogg är jättebra och du gör fina designer! :D <3



KRAM

2012-04-14 @ 22:46:50
URL: http://correbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0