Vecka 17

Vecka 17 har ju egentligen redan börjat, men här kommer en liten planering för de kommande dagarna :) ...

På Tisdag (idag) är det hoppträning som gäller, såvida jag inte blir sämre under dagen men jag räknar iskallt med att jag kan vara med (a)

På Onsdag
blir det troligtvis dressyrträning igen för Andreas Tegesjö, kommer inte träna för honom varje vecka men ville ta en gång till i dressyr för att jobba vidare på det vi tränade på förra veckan. Ville dessutom förbereda mig inför helgens programridning !

På Torsdag ska mamma rida, vet inte om det blir någon kickiträning isåfall blir det volten, annars uteritt.

På Fredag TROR jag det ska vara klubbhoppning ! Vårt väldigt försenade påskhopp ! ;) Vi fick skjuta upp det pga snöoväder.

På Lördag vet jag inte hur vi gör, men troligtvis ska väl mamma rida då, förhoppningsvis rider hon ut en sväng så Rico får komma ut lite emellan voltpassen :)

Och på Söndag är det thereselektion med den efterlängtade programridningen :D Ska rida något enkelt program, gamla LC:1. Det ska filmas och allt och sen ska vi jämföra ritterna med hur det såg ut för oss när vi red programridning senast, för ett och ett halvt år sedan (snart 2?). Red nämligen programridningen första gången jag red på volten med Rico, om man bortser från när vi provade sadlar ^^

Det ska inte bara bli en massa roliga aktiviteter denna veckan, utan såvitt jag vet ska det bli alldeles underbart fint vårväder också :D :D :D Tagga !!!



Och min kära Rico går där i hagen, ovetandes om vad lillmatte planerat för oss :P




Kommentarer
Postat av: Tove

Fin blogg :D

2012-04-24 @ 11:03:46
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0