28/12

Idag satte vi klockan och åkte till stallet ganska tidigt, för att släppa in en ny valack i vår hage. Medan vi väntade på att de andra hästarna skulle bli klara så släppte vi Rico och Valle på volten. Det är ganska stor skillnad på de två hästarna, haha. Valle ställde sig bara och och myste i ett hörn, men Rico gick varv efter varv. Sedan ställde han sig sedan med huvudet i en snödriva, och skrämde därefter sig själv. Han är lite så på morgonen (därför rider vi honom helst inte på morgonen), han är uttråkad och är på jakt efter något spännande och läskigt. Han drog i alla fall runt ett par varv och gjorde lite luftsprång och tyckte livet var jätteroligt :') Han försökte få med sig Valle, men han bara stod kvar i hörnet haha. 
 
Ihopsläppet gick i alla fall bra, men Rico och Valle var riktiga plåsterlappar på den nya valacken, de lät honom inte vara ;) 
 
Sen kom mästerfotografen Alice till Enliden och vi fixade först lite i stallet och sen tog vi in Rico och jag red på volten. Själva passet gick inte sådär jättebra, men jag har ju fått så höga krav på oss båda nu när det har gått så himla bra på lektionerna. Men det är svårt att rida självständigt, blir att man bara travar varv efter varv och åker med typ ... lallpass ;) Vill rida för Kicki snart igen, för då går han verkligen som bäst ! 
 
Hann inte med Valle idag, men det var inte hela världen för egentligen skulle ju båda stå idag. Men är glad att jag red Rico i alla fall, för imorgon ska vi hoppträna på bortaplan ! 
 
Jag och mamma åkte till Hööks efter stallet och en stund i Skhlm. Hööks hade inte börjat med sin mellandagsrea ännu så vi köpte inget onödigt, blev en sadelgjord till Valle, vinterridstövlar till mig (har varit utan hela vintern, vet inte hur jag klarat mig egentligen), ett par sporrar och bruna sporremmar. I Skhlm köpte jag en kofta och ett par byxor bara. Behöver massa saker men hade inte tid att helhjärtat leta upp det. 
 
 
Det var dock lite synd att vi inte hann fota Valle något, för det är ju Valle-bilder jag behöver till headern ! 

Kommentarer
Postat av: Frida -Gratis bloggdesigner

Vilken fin blogg du har:)

2012-12-29 @ 16:39:27
URL: http://fridaaaxelsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0