Rico - 26/2

Idag var det Thereseträning ! på schemat stod det hoppning, men det gick ju förstås inte på vår skridskobana till volt ... det var blank is -.- över hela, så vi provade att rida ner till ängarna och på de närmsta ängarna var det lite knöligt, Rico snubblade till ett par gånger, i alla fall så fortsatte vi bort till en lite planare del av ängen, där det var väldigt fint ! Det var lite "nedförsbacke" på ena sidan och lite "uppför" på andra sidan (väldigt lite, alltså man kunde rida i alla gångarter både "upp" och "ned" :P Det lutade lite) så då tränade vi lite så att vi skulle balansera upp dem i en högre form där ängen lutade lite ner, och lägre form när det lutade uppåt ;)

I början var Rico jättevinglig, särskilt där det lutade neråt, men efter några varv i trav där vi jobbade på det här sättet så blev det mycket bättre och jag märkte stor skillnad från början till slut ! Tog det även i galopp, vilket gick superduper :D

Hade velat att någon skulle fotat mig, men jag verkar vara den enda alltid-på-jakt-efter-ett-motiv-fotogalna i området hehe ... Var riktigt fint på ängen, solen sken och Rico var jättefin ! :D Fick till några riktigt bra lite mer samlade galopper !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0