280212


Det är lite spännande på gång med Rico nu ;) Vi ska hoppträna imorgon för Cathrine Persson (som vi gjorde förra vintern), och sen ska Therese hoppträna honom för E-G Haking på Tisdag nästa vecka, och sen tänkte jag att Therese skulle få hoppa en Pay & Jump med Rico en gång ganska snart och se hur det går :) Förhoppningsvis kan hon, efter det, hjälpa mig lite mer hur jag ska göra och hur jag ska tänka på banan och så :) Hon har ju trots allt bara hoppat honom två gånger ! :]

Idag ska jag åka och köpa lite kläder och så, och städa klart mitt rum, gå en vända och leka med Önska och sen till stallet och Rico. Kanske inviger jag moppen för i år, det är lite väl grusigt ute men det går nog om jag kör försiktigt :P Så ser dagen ut för mig, någonstans emellan allt detta ska jag blogga och eventuellt fixa lite med Enlidens hemsida :) Tid över till att måla kan jag ju drömma om i alla fall ! ;) 

Var på gång att skriva ett litet inlägg om märkesprylar inom hästvärlden men blev inte så ... Har gått och tänkt på det några dagar nu, men har ändå svårt att sätta ord på allt :/ Får försöka senare hehe :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0