10 hissar från Hööks nyheter


Schabrak 269kr - tycker det var snyggt med satindekoren runt om, finns i färgerna Creme, Duvblått och Grön (lite mörkare grön, ej lime/äppelgrön :P): Stilrent och snyggt tycker jag ! 


 
Lamicell Schabrak 399kr (med matchande huva + skydd) - det marinblåa var riktigt snyggt, men även det röda och bruna skulle nog passa rätt bra på Rico.


Gold Medal Aachenträns 659kr - Tycker detta var jättefint ! Finns i svart läder också men brunt läder är jag svag för :P Tycker det såg lite konstigt ut uppe vid nacken bara ... ^^


Claridge House Aachenträns 479kr - Snyggt träns som också finns i svart men snyggast i brunt enligt mig :) Hissar lite extra det svängda nackstycket och pannbandet var snyggt !


Showmaster Fleecetäcke 279kr - Snyggt och enkelt och ganska billigt också ! Synd att det bara fanns i rött.


CRW Jacka 499kr - Vind och vattenavvisande med andasfunktion. Den verkar skön och praktiskt och till ett bra pris !


Horsehead Ridstövel 1599kr - Snygga ridstövlar som finns i smal och normal skaftvidd - äntligen något för dem med lite smalare ben :P De ser sköna ut, och kostar inte skjortan.


T-Shirt CRW 129kr - funktionsmaterial och finns i flera olika färger, Svart, Gul, Grön, Blå, Cerise.


Sweatshirt CRW 299kr - Snygg tröja, ser skön ut :) Finns i Röd och Marin. 


Ridtäcke Showmaster 299kr - Jättesynd på Lena Furberg-trycket enligt mig, visst är det gulligt på små ponnysar men jag vill inte ha det på min storhästvalack haha ^^ men Rico vill ju ha ett limegrönt ridtäcke, så får se hur jag gör där ... Det var fleecefodrat också :D !

Tycker rent allmänt att de nya prylarna på Hööks är snygga och bra ! Kul att de tagit in lite fler märken, tex Lamicell :)



Kommentarer
Postat av: Alice

sv: APELSINER!!! :D



Jag vill verkligen veta vart jag hittade den, hmm...

2012-01-28 @ 21:10:28
URL: http://storlekponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0