260112

Blev ännu en superlång dag, började 8 i skolan och hade bland annat Kemiförhör ( som jag faktiskt inte misslyckades HELT med eftersom jag lyssnat på lektionerna , hehe ... ) och Praktiska Prov i hemkunskap. Vi brukar ha 1h 20 min hemkunskap men några av oss drog över 20 min så vi slutade inte förrän 20 i 4 ungefär. Det gick superbra, trots min grupps (inkl mig) skills på matlagning. Synd att vi fick slänga i oss våra portioner efter läraren bedömt maten.

Det var kycklingfilé fylld med krossade tomater och fetaost, inlindad i bacon tillsammans med råstekta potatis"chips" och hemmagjord bearnaisesås, det var supergott verkligen ! Och det enda "felet" läraren hittade var att bearnaisesåsen var lite syrlig för vitvinsvinägern tog över smaken lite (vi följde receptet ...) och det fattades någon grönsak för färgens skull mest (och att maten är godare med grönt till).

Kanske borde bli kock trots allt ? ^^ ;)

Eftersom jag åt på Hemkunskapen så var det inte läge att äta middag direkt när jag kom hem så jag bara bytte om så åkte vi vidare till stallet. Red och mockade osv, och kvällsfodrade kl 9 innan jag åkte hem.

På kvällen hade jag sjukt ont i halsen, och det sitter fortfarande kvar och jag känner mig allmänt hängig så är hemma från skolan idag (fredag).


Bild från när jag fotade i snöovädret häromdagen :) Blev inga bra bilder då kameran hela tiden fokuserade på de ENORMA snöflingorna som föll nonstop. Men knäppte några knasiga och charmiga när Rico och Zebb körde "grimleken" utan grimma ^^ (Ridskoleryttare kanske känner igen "grimleken"? från ridskolehästarna i hagarna?)




Kommentarer
Postat av: Marika

SV; haha, ja de är löskokta först ;)

Fin häst du har förresten! Sysslar också med hästar :)

2012-01-27 @ 17:54:53
URL: http://alittlebreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0