Pay & Jump

Strök mig från 80cm och hoppade bara 70cm för det var så många som hade anmält sig till 80 och jag var sist ... så då hade jag fått vänta mellan klasserna i mer än en timme :) Liksom skritta av hästen, in i transporten, ut ur transporten, upp och rida, värma upp igen osv osv ... ;) Skönt ändå att slippa det !

Var där halv tio så jag kunde gå banan i lugn och ro :) Det var hela 10 hinder att hålla reda på, men vägarna var ganska självklara, man såg hela tiden nästa hinder och det var allmänt lätt att komma ihåg, särskilt för mig med mitt halvbra minne, haha ;) 
   Så Rico fick stå och pilla i hönätet rätt längre där på morgonen.

Jag ledde honom runt runt runt på parkeringen för att han skulle vara klar att börja trava så fort vi fick komma in på framridningen/framhoppningen :)

Kommer berätta mer ingående sen om själva ridpasset, och bilder kommer så snart som möjligt ! Tyvärr filmade varken mamma eller pappa ... de ville titta istället ... vi måste lösa det där, för jag vill verkligen att någon filmar ! Särskilt när det går såhär ^^ Men bilder blev det, och de kommer upp så snart som möjligt ! :)

En sak jag kan säga nu direkt, är att det var en himla trevlig stämning ! Och att det gör galet ont i min nya dubbelhaka ^^ Mer om det senare :)


Från vår första lokala tävling i Botkyrka (i höstas)! Guuuud så fin han var på framridningen/framhoppningen ! <3 Dock kom vi bara över ett hinder på banan sen ^^ :)


Kommentarer
Postat av: emily

Du var jätte duktig! Bra gjort att hoppa upp efter,modigt! Kram

2012-01-06 @ 15:41:18
URL: http://emilyojulius.blogg.se/
Postat av: emily

Svar- helt rätt tänkt :-) fallet såg jätte läskigt ut,trodde han gick på dig först så jag gick ut för att kolla hur det var med dig men då sa dom i högtalaren att du hoppat upp och hoppat två hinder. Tack så jätte mycket,var inte den bästa banan för oss,kunde inte låta henne galoppera pga svängarna men jag är nöjd med andra klassen ändå. Hon var enormt stressad idag. Dock gör hon alltid så där i första klassen. Hon vill godkänna alla hinder ha ha men målet är att hon ska hoppa första klassen lika bra som andra men det är en bit dit. . Vi skyndar långsamt :-) hoppas du åker till runsten fler gånger. Alltid kul att se någon man känner hoppa :-)

2012-01-06 @ 20:27:37
URL: http://emilyojulius.blogg.se/
Postat av: Sandra & Evelina

Sv: Precis! :D



Anmäl dig gärna på våran mini tävling, skulle verkligen vara roligt om du är med!

Du behöver inte göra något mer än att skriva: Jag är med!



http://ponnygalnaa.blogg.se/2012/january/mini-tavling.html#comment

2012-01-06 @ 20:33:46
URL: http://ponnygalnaa.blogg.se/
Postat av: Lina.

din nya dubbelhaka, hahaha <3

2012-01-07 @ 16:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0