Rico - 26/1

Idag red jag ut med Mikki och Madicken igen ! Vi möttes på Enlidens stallplan och red upp på Lilla Ridstigen bakom stallet. Insåg att pannlampan inte funkade :/ Batterierna var slut så den bara blinkade till och slocknade igen när man tände den :( Som tur var hade vi snön som lyste upp, annars hade vi inte kunnat göra så mycket mer än att rida hem direkt ...

Vi red via Rondellen förbi "hundhuset" (där vi blev ordentligt utskällda av en av vakthundarna) och började med att trava lite på Källbrinksrakan. (källbrinksrakan har de gjort om nu så det ser inte ut som på bilderna där längre...)

Vi tog flera galopper, först bort mot källbrink och sen vände vi vid Galoppbacken och galopperade tillbaka också, typ två-tre gånger tror jag.

Madicken var så himla snabb så hon sprang faktiskt ifrån oss ! Så vi provade att Rico skulle galoppera först men då rejsade Madicken förbi oss och tog täten ^^ Hon sprang i alla fall inte LIKA fort när hon var först.

Efter några galopper klättrade vi upp och ned för Galoppbacken ett par gånger, först i skritt, sen skulle vi ta det i trav men då blev halva i galopp, sen tog vi en gång i galopp och en sista gång i skritt. Sen skrittade vi hela vägen hem, satt av strax innan lövsta, där vi skildes åt, och ledde hem honom sista biten.

Stretchade både fram- och bakben när vi kom tillbaka. :) .
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0