Bilder från idag

Passet på ängen kändes mycket bättre idag än vad det gjort de andra gångerna jag försökt rida där. Tidigare har det varit för varmt så man nästintill avled efter tio minuter, men idag hade vi tur med vädret - och otur med insekterna ! Var ohyggligt mycket knott och skit + broms + flugor, även fast det blåste så mycket.
 
I början var han lite spänd och pinnade på så fort han bara kunde för att slippa arbeta, men han blev bättre sen ! Blev några fina travbilder som tyvärr Ricos ben förstörde lite, alltså att bilden är tagen precis vid fel millisekund ... om ni förstår vad jag menar ! ;)
 
Berättar mer om passet senare, vill bara tillägga lite snabbt att det gick väldigt bra för att vara ett självständigt pass men det var ingen wow-faktor hehe, fast man märkte bra skillnad från början till slut, och med tanke på alla insekter som störde så skötte han sig bra tycker jag :)
 
(om ni undrar varför hans mule ser konstig ut på flera bilder så är det för att han höll på att frusta mycket haha :P)
 
 
 
 Och DÄÄÄÄÄR tog minnet slut på kameran, red lite lugnt hemåt sen och svängde in i ridhuset för att han skulle få vara ute (ridas) lite längre :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mickis

va fina ni är! :) <3

2012-07-25 @ 02:12:48
URL: http://dressyrvingar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0