"Vi ska kämpa oavsett hur lång tid det tar"

En fråga till er, skulle ni vilja läsa om lite tankar och sådant från den sommar vi inte kunde sitta upp på Rico ? Och då menar jag inte bara det jag tycker och tänker NU om DÅ utan även hur jag kände DÅ, vad jag skrev här DÅ osv osv.
 
 
JUSTE, tips till er, läs inläggen i mina tankar och åsikter (länk i menyn) nu när jag inte kommer hinna skriva förrän kvällen. Det är många välskrivna inlägg som jag hoppas kommer falla er i smaken ;) De gamla har ni nog inte läst heller, många av er.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica Pira

Du är inte intresserad av att hoppträna eller dressyrträna för mig? Några fler i ert stall eller där omkring som är intresserade? Läs mer på min blogg.. :-)

2012-07-06 @ 14:10:54
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com
Postat av: FIA - TEAM EQUIPE

Var hästen halt, eller varför kunde ni inte sitta upp? :-(


// FIA - TEAM EQUIPE
www.teamequipe.blogg.se

Svar: Nejdå han var inte skadad, men ett problem som troligtvis uppstått hos tidigare ägaren, alternativt i Holland där han kommer ifrån, bara dök upp igen i samband med miljöombyte då vi flyttade till vårat landställe med honom över sommaren. Han har troligtvis blivit ordentligt skrämd i samband med uppsittning någon gång i yngre dagar, så helt plötsligt började han började kasta sig iväg vid uppsittning för att han var så rädd. Och när både jag och mamma åkt av honom när vi var halvvägs upp så blev han ännu mer rädd och då fick vi börja om och rida in honom på nytt :o Tog hela sommaren, var mycket svårare att "rida in" en häst som har varit med om något än att rida in en unghäst som aldrig hänt något med, om du förstår hur jag menar :) Rico är vår första egna häst så vi fick massa hjälp av en duktig tränare (vi visste förstås inte om problemet när vi köpte honom ett år tidigare, och ingenting visade sig heller förrän början av förra sommaren). Förlåt för ett långt svar, eftersom det är en lång historia så är detta rätt kortfattat ändå ;D
Madde Andersson

2012-07-06 @ 17:10:05
URL: http://www.teamequipe.blogg.se
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-07-06 @ 17:33:31
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Annika

SV: tack :)

2012-07-06 @ 21:05:55
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Mimmi

Asså nej :( känns som att det redan skrivits så mycket om det!!!!!! Skriv om annat istället ;) :-* <3

Svar: Haha men mimmi du har ju varit med från början, tänkte på alla nya läsare som inte vet ;P Har du någon idé på vad jag kan skriva om istället ? Har lite hjärnstopp nu hehe :/
Madde Andersson

2012-07-07 @ 09:28:54
URL: http://lindstahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0