Läxa över sommaren

Frågade Andreas efter lektionen vad jag skulle träna på över sommaren, eller aa med andra ord tills nästa hoppträning för honom. Jag har även lagt till lite egna saker som jag själv tänkt träna på, som inte han sa något speciellt om ...

   Träna med galoppbommar/cavalettis - för galoppens skull.
 
   Hoppa massa pyttesmå hinder/upphöjda bommar för att få bort vägringarna, så när han stannar så ska han kunna kliva över så jag slipper vända bort från hindret när han stannar, då kommer han ju undan.

   När han pyser iväg (efter hindrena) ska jag direkt börja ställa honom inåt, göra volter osv osv. För att inte fastna i dragkampen rakt fram/på rakt spår.
 
   Sen, ett litet MÅL jag kommit på nu är att RIDA BARBACKA, eller i alla fall komma upp på något vettigt vis haha :P Och så ska Rico få träna mycket kondition i galopp på de fina galoppvägarna i Fänninge ! Klättring får vi ta när vi är hemma igen, där vi istället inte har så mycket galoppvägar tillgängliga.
 
Är RIKTIGT taggad för denna sommar (känns som att den inte börjat ännu). Hoppas det blir massa sol men inte för mycket värme, inte roligt att träna i 30+ ...
 
 

Kommentarer
Postat av: Tova & Lina ♥

Sugen på ett nytt schabrak? Eller kanske ett tagelarmband? Just nu så pågår två bloggtävlingar på vår blogg, en där man kan vinna ett supersnyggt schabrak från HV Polo och en där man kan vinna ett tagelarmband med tagel från sin egna häst + en berlock med sin hästs namn ingraverat.

Det tar bara några minuter att anmäla sig till bloggtävlingarna och ha chansen att vinna detta - självklart är det helt gratis!
Här hittar du tävlingen om schabraket: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/june/vinn-ett-schabrak-fran-hv-polo.html#comment.

Här hittar du tävlingen om armbandet: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/june/vinn-ett-tagelarmband-berlock.html#comment.

Kram! :D

Svar: Jag har redan anmält mig :)
Madde Andersson

2012-06-29 @ 13:21:12
URL: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0