Rico - 19/6

Idag fick jag äntligen rida ut med Rico, var länge sedan sist pga mycket volten-träningar, träningsläger osv osv. Pappa gick med och vi red en ny runda (om man u kan kalla det en runda...), följde en liten grusstig som ledde ut i ingenstans och helt plötsligt var vi på fel sida av ett dike för att på något sätt komma hem. Var för långt för att vända och gå tillbaka så vi snurrade runt i urskogen utan någon vettig stig och kom på något vis (efter lång tid) ut på ridstigen bakom stallet och jag travade och galopperade honom lång och låg lite fram och tillbaka på stigen, han blev jättenöjd och frustade :P
 
Vi kvällsfodrade när vi var tillbaka, kom hem rätt sent därför blev det inte så mycket uppdatering :)
 

Kommentarer
Postat av: Tova & Lina ♥

Sugen på ett nytt schabrak? Eller kanske ett tagelarmband? Just nu så pågår två bloggtävlingar på vår blogg, en där man kan vinna ett supersnyggt schabrak från HV Polo och en där man kan vinna ett tagelarmband med tagel från sin egna häst + en berlock med sin hästs namn ingraverat.

Det tar bara några minuter att anmäla sig till bloggtävlingarna och ha chansen att vinna detta - självklart är det helt gratis!
Här hittar du tävlingen om schabraket: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/june/vinn-ett-schabrak-fran-hv-polo.html#comment.

Här hittar du tävlingen om armbandet: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/june/vinn-ett-tagelarmband-berlock.html#comment.

Kram! :D

2012-06-20 @ 20:00:07
URL: http://www.ponnysmurfarnas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0