Söndag

Efter 11 timmar i stallet är jag hemma, känns bra :) Kommer massa info om dagens ridpass alldeles strax, berättar bara lite snabbt om dagen nu.

Åkte till stallet lagom till 9, för planen var att vi skulle vara uppsuttna och klara och börja rida fram kl 10 :) Men regnet öste ned så vi gick in i klubbstugan och kollade film (utbildningshästfilmer) tills det lugnade sig lite, det blev bättre efter lunch :)
   Sen gjorde vi i ordning pållarna, satt upp och började rida fram. Volten var klibbig och vattnig = inte alls roligt, Rico tappade bjudningen helt. Men medan vi väntade på att få starta (jag var bland de sista) så red vi bort till Bergavolten och red fram lite till där. På Bergavolten är det grus som underlag som då inte blev geggigt som våran sandvolt. Dock var den mindre, men det gick okej ändå. Rico vaknade upp och fick lite bättre tempo :)
   Efter dressyren hjälptes några vuxna åt att bygga bana (nu regnade det inte alls, blev istället strålande solsken :D). Några skulle byta till hoppsadlar och så, men jag satt kvar och bara höll igång Rico i skritt och trav.

Både hoppningen och dressyren gick bra, över förväntan i alla fall hehe :)

Jag och mamma betade Rico och Zebb innan vi åkte hem på kvällen, och mellan allt detta mockade jag och fixade mat och så, som vanligt.



En ovisad bild från hoppningen i fredags :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0