Tankar

Jag tycker personligen att jag rider BRA men absolut inte SNYGGT. Jag tyckte jag hade en hyfsat bra sits förr i tiden men nu har jag börjat fulrida. Men sålänge det inte stör Rico är det helt okej, sitsfel kan man ta tag i när hästen är stadig och inte behöver LIKA mycket ridning i VARJE steg. För nu kan man inte bara sitta och åka med en enda sekund för då tappar jag honom, det krävs SÅ mycket drivning och ett ordentligt stöd i handen utan att det blir stumt och stelt.

Dit jag vill komma är, att jag tycker inte att det ser BRA UT när jag rider. Men jag vet att jag rider min häst på rätt sätt, och att armbågarna står rätt ut och att jag får stolsits i hoppsadeln är ingenting som stör Rico, så det är inte högsta prio att "fixa till". Jag är låååångt ifrån perfekt, vi som ett ekipage är också långt ifrån perfekt. Men vi jobbar vidare och när Rico är stadig och jobbat upp mer hals- och ryggmuskler kommer jag fokusera mer på mig själv och min egen sits och inverkan.

Sen är det ju synd att min sits ska förstöra bilderna hehe ;) Han är ju så himla fotogenisk, till skillnad från mig.




Kommentarer
Postat av: rebecka

Sv: Vad kul att du vill det :D, jaa, jag bor också i Kalmar ;)... Men om du ska på nån tävling i Småland eller på öland så kan du ju höra av dig! :) Kram, ta hand om dig!

2012-06-01 @ 21:33:53
URL: http://rebeckajj.blogg.se/
Postat av: Tilda

SV: AHah, tack för ALLA kommentarer!!

-Hon tackar nog!

-Det funkar jätte bra! Ibland kan det krocka men ibland kan man flytta lektionerna eller så får mamma rida.

- AHha! Ja, det såg väldigt roligt ut när jag kom ner, tur att han är lugn och inte blir så rädd! :)

- Du låg märke till det? HAHa, jo, min kusins stövel hade gått sönder på dragkedjan så vi måste tejpa för dom hade ingen tid att köpa shaps (stavning) under tävlingen.. Så det såg lite roligt ut! :D



Tack, åter igen för ALLA kommentarer! :)

Kram!



2012-06-01 @ 21:54:44
URL: http://myponnyworld.blogg.se/
Postat av: Tilda

Kan du inte ha någon frågestund så man får ställa lite frågor? :D

Kram!

2012-06-01 @ 21:56:22
URL: http://myponnyworld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker att det ser fint ut när ni rider :)kanske lite raka armar men men, du har ju sett mig rida :P ser värre ut kan jag ju säga...

2012-06-01 @ 22:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0