Fartfylld dag !

Kommer bli en lite stressig dag idag, ska först och främst till stallet tidigt och ta ut Rico i hagen (vi tänkte först att han skulle stå inne men då får han stå inne ganska länge innan vi åker, vilket är dumt förstås), mocka lite och plocka fram grejer, sen tar vi in honom och lastar och åker. En timme senare kommer vi vara framme på Pay & Jumpen och Therese startar 70 cm och 90 cm, sen åker vi hem direkt (beräknas lasta och åka typ vid halv 2). Halv 3 är vi troligtvis hemma då och då missar jag usekmötet om inte det går att flytta fram en halvtimme eller så ...

Jag har i alla fall fixat usekpapper, dvs dagordning och SISU blanketter osv osv, hoppas att de isåfall klarar sig utan mig haha :( Hatar att missa usekmötena ... trodde ju att den här pay & jumpen skulle hålla på en stund på förmiddagen bara men de hade ett rätt skumt system för starterna, liksom att varje klass startade för sig, värmde upp för sig osv osv.

Måste äta upp min frukost nu och åka, så Rico hinner gå ut en vända innan vi åker.

Önska oss lycka till ?


Kommentarer
Postat av: JUlia

Lycka till!!

2012-03-17 @ 09:52:04
URL: http://painthorse.blogg.se/
Postat av: JUlia

Grattis Madde det blev du som vann bloggtävlingen så skicka ett mejl till [email protected] så kan du skicka din gäst bloggning med gärna kanske en bild eller så:)

2012-03-17 @ 10:10:02
URL: http://painthorse.blogg.se/
Postat av: A.L.M.A.S.F.O.T.O.N

sv. Vad roligt och tack!

2012-03-17 @ 12:06:37
URL: http://almasfoton.blogg.se/
Postat av: A.L.M.A.S.F.O.T.O.N

sv. Råkade skicka iväg komentaren lite snabbt ^^ Glömde skriva att jag fotar hästar ganska mycket, det är nog det jag fotar mest.



Vad fin Rico är!

2012-03-17 @ 12:07:40
URL: http://almasfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0