Rico - 14/3

Red på volten idag, dressyrade lite :) Började med att göra mycket mycket lösgörande arbete i skritt och trav, mycket skänkelvikningar och jag flyttade framdelen (bakdelsvändning), red lite snirkligt och ställde honom osv osv. Han hade mycket egen motor och bjudning, i traven och galoppen kändes det lite som att han var över hela ridbanan ^^ Men inte så värst stark ändå, som han kan bli ibland. Hans energi verkade aldrig ta slut, i de sista galopperna blev han bara ännu piggare och ännu mer framåt, så man undrar ju hur det hade sett ut om man hade ridit en timme till haha ;)

Travade och galopperade över två bommar som låg en på medellinjen och en på ena långsidan. Han tvekade lite i början och snubblade/klev på bommen några gånger men skötte sig super sen.

Han var i alla fall väldigt fin och skötte sig bra ! Pappa filmade när jag red sista stunden, dock var det becksvart ute då så man ser inget bra, men kan kolla hur de ser ut på datorn och om man kan redigera något annars får de vara som det är ;)



Typ världens sämsta bild ? :) Han fick ha sina guldboots idag också :D Tyvärr ser jag ut som en gul ballong pga min gula reflexfleece haha :P Dock inte så farligt på just den här bilden, men ser förfärligt ut på film ^^


Kommentarer
Postat av: Sofie

Sv, jaa de kan hon :)

2012-03-14 @ 19:28:34
URL: http://teambarba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0