Lyckotal

Jag trodde det skulle gå åt skogen igår på lektionen, för jag var på så dåligt humör för att Rico fjantade sig när vi skrittade/travade fram ute. Han stannade och tittade på saker (alltså han frös till IS och vägrade gå när han såg något som hade potensial att kunna äta upp honom ... ) och backade ner i dikena och "låtsaskissade" ... Han har börjat utnyttja det faktum att vi gärna vill att han kissar innan lektioner och så, annars bara stannar han och fjantar sig och han vill allra allra helst kissa i gräset, men han har börjat att lura oss ... eller så har han problem med att kissa eftersom han kissar ungefär var tredje gång han håller på sådär ... ? Men det är ju mera vanligt för äldre valacker. Unga valacker kan säkert också ha problem men det är inget vanligt ...

En sak jag tjatat om några gånger tidigare, är att talet 24 troligtvis för med sig någon slags tur till mig. Många bra ridpass var den 24 i nån månad eller tex 2/4.

24 Maj för-länge-sen - Min allra första tävling utanför Farsta Ridskola, på min kompis ponny. 50cm har jag för mig att det var. I Örebro. Clearround.

2/4 2011 - Min och Ricos första Pay & Jump 70cm och 80cm Balingsta -clear round på ena, andra glömde jag bort vägen xD

24 Augusti 2011 - Första gången efter sommaren som jag satt uppe på Rico igen <3 !

24 September 2011 - Tävling Enliden, två klasser. Clearround 90cm (LD) och KM klass 90cm (LD). Kom 2:a i KM och var felfri i clearrounden :D

24 Maj 2012 - Dressyr helt amazing pass med bästa Rico <3



Övriga braiga händelser är 24/5 2011 som var en privat hopplektion som gick bra, 24/4 2011 som var en pay & jump på Enliden som gick bra, 24/3 2011 som var en barbackaritt som var mysig, 24/1 2011 där jag fick tömköra Rico första gången (tömköra någon häst alls för första gången :)



HAR DU NÅGOT TURNUMMER/TURDATUM ? :]



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0