Rico - 12/5

Idag gjorde jag massor med uppsittningsträning och påsträning innan jag skulle rida så han var faktiskt lugn och fin vid uppsittningen. Red ut själv en runda med honom, han var lite tveksam men jag hade ett litet hoppspö med mig och höll i ifall han skulle få för sig att vända. Jag rider ju inte själv med honom lika mycket som mamma gör, så han är inte lika lugn när vi två rider ut utan sällskap. Red ut på geggiga ängen och gatorna tillbaka, sen upp i skogen på lilla Ridstigen bakom stallet och travade och galopperade fram och tillbaka där, upp för backen lite och sen hem genom skogen med lite klätter. Han var duktig, ganska lugn trots att det öste ner och prasslade i var och varannan buske ... :)

Tog en failad bild när regnet lugnat sig lite, just då var Rico allmänt överallt och ville inte stå still ... därav att bilden blev suddig som jagvetintevad ... hehe



Gick upp och tog lite galopp på volten när vi kom tillbaka, och travade av honom. Ledde honom en sväng på gatorna som avskrittning och då hade vi varit ute i nästan en timme :)


Kommentarer
Postat av: Tess

Hur är det i huddinge nu för tiden :)?? <3

2012-05-14 @ 20:28:43
URL: http://tesshastliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0