Rico - 24/5

Ett helt amazing ridpass för Kicki. Dressyr stod på schemat och DRESSYR blev det verkligen ! Hon såg direkt att han gärna ville gå i en högre form som då var spändare, så jag gick på volt runt henne i skritt och trav och höll bara i inner tygel och jobbade med samsidiga hjälper, dvs inner tygel och inner skänkel. Efter lite kämpande slappnade han av och gick i en lägre, rundare form. Då kunde jag fiska upp yttertygeln och sen rullade det på.

Det är sådana här pass man vill ha film och foto ifrån, jag fick "rida för hela slanten" de första tio-femton minuterna men sen bara lossnade han och vad jag vet har han ALDRIG gått på det sättet förut, vi fick jättemycket beröm och jag hade en jättebra känsla ! Så fort Rico hamnade rätt så hamnade jag rätt också, min sits blev bättre och han fick ett sånt steg ï traven, helt otroligt. Är mållös.

Om jag rider fler Kickilektioner så ska jag absolut se till att någon filmar eller fotar ! Inga fler halvdana gamla bilder, hehe :)



Kommentarer
Postat av: Cicci

Hade PRECIS samma känsla igår för Kicki! Rico och Floris har kanske snackat ihop sig? :P Floris var nämligen lite likadan igår :)

2012-05-25 @ 19:45:48
URL: http://ciccicarlssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0