Shoppiloppat

Kläder är DYRT. Hade hellre lagt pengarna på saker till Rico men jag var i ganska akut behov av shorts, solglasögon och någon form av tröja/linne/topp. Jag har ett par mjukisshorts som jag har hemma men de kan jag inte ha i skolan, de ser förskräckliga ut ^^ Och så har jag ett par home-made avklippta gamla jeans som var mina första "stuprörsjeans" (gaaamla), fast nu utan ben ;) De har också lila målarfärg på baken vilket inte är det finaste som finns -.- :P

Nåväl ...
Köpte Nagellack, Gammelrosa shorts som var fina men satt inte HELT perfekt, Blå/Turkosa shorts som var världens skönaste och satt jättebra, Ett par billiga solglasögon, örhängen som jag kanske måste lämna tillbaka/byta och ett basic svart linne.

Påväg hem när jag hade inga pengar kvar, såg jag jättemycket fina kläder i skyltfönstrena i affärer jag inte hunnit gå in i ... That sucks ;) Får vänta en månad, typ ;)




Kommentarer
Postat av: Maja

Sv; Det är sant som du säger, och det beror ju på vem man frågar. Jag skulle säga att alla går ” i form ” mer eller mindre, någon bakom hand, någon i en öppen osv. Sen om den är bra för ändamålet är en annan sak. Tycker att bakbens- och ryggverkan är det viktigaste!

2012-05-23 @ 16:22:53
URL: http://felfri.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0