Denna dagen

Satte klockan imorse men om jag ska vara ärlig så kom jag inte upp ur sängen så mycket tidigare än vanligt. 
 
Gick en mysig skogspromenad med Önska på morgonen, men den rundan blev alldeles för kort så stannade och kastade en kotte som hon fick hämta tvåhundratjugo gånger typ :) Hon är väldigt lättroad, min Önska. 
 
Har pluggat lite och fixat lite med bloggdesign, tänkte duscha strax och sen dammsuga lite i huset, rensa lite snabbt i mitt rum vore bra också. Mitt skrivbord städar jag faktiskt rätt ofta men ändå ser det ut som ett bombnedslag typ. Ska äta lunch också strax (mina matrutiner är inte de bästa på loven). 
 
I eftermiddag/kväll kommer en vän hit som jag inte träffat sedan i somras, vi ska väl prata massor och kolla lite film och så. 
 
I början gjorde jag faktiskt en rejäl att-göra-lista åt mig så jag skulle göra någon nytta utav min lediga tid, men hittills har jag bara kryssat för en sak, dessutom ligger jag efter med läxorna som jag hade planerat göra de senaste dagarna. Det är himla mycket saker jag vill hinna med innan skolan börjar igen på måndag, jag vill så himla mycket men tiden räcker inte till. 
 
Något jag däremot SKA hinna med detta lovet är att börja fnula lite på en ny design, tänker utgå från den jag har nu men det är vissa delar jag tröttnat på. Dessutom behöver jag byta ut bilderna i headern, nya tillkskottet Valle vill ju också vara med där nu :) 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Evelinn Bladström

Blogga meraaaa :DDDDDDDD

2012-10-31 @ 22:24:32
URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se
Postat av: Sofia/Kanin

Valle är ju supersöt och superfin!!! :D ;) <3

2012-11-01 @ 14:16:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0