Hästarna - 30/10

Jag red Valle idag och Mamma red Rico, vi red ut tillsammans en ganska lång runda, bra skrittempo hela vägen och Valle fick trava ikapp ett par gånger för han hängde inte med :) Vi klättrade flera gånger upp och ner för min favvisbacke och annars red vi bara på gatorna och på grus (ridslingorna som går längs med asfalten). 
 
Red faktiskt Valle med sadel idag och idag insåg jag att den var väldigt skön ! Har varit lite anti mot westernsadlar för att den enda jag ridit i hittills (Ricos) inte är särskilt skön. Den är hård och har ett ganska brett säte så jag känner mig liten i den. Och så måste man ju KLIVA AV, annars får man ju knoppen i magen om man bara slänger sig av ^^ Detta med att kliva av har varit riktigt svårt för mig, något hade bara låst sig i min hjärna så jag bara klarade det inte. Fick panik, haha. 
 
I alla fall, idag kändes det bra :) Valle var pigg och ganska avspänd ändå, lite nyfiken och tittig på allt runtomkring men vi mötte inga läskiga byggmaskiner i alla fall för vi red såpass sent. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0